18 Mayıs 2011 Çarşamba

söylemiş miydim salak olduğumu?söylemiştim ya

ne oluyor bana ne?amacım ne derdim ne?nereye kadar böyle?
özlem, ne berbat hissin.
yalvarsam,ağlasam,kapansam dizine.döner miyiz yine eski günlereee?diye şarkı söylüyorum.adını duyunca gözlerim doluyor.kazık atmak bu demek heralde ya cidden.
yarın doğum günü.sevgilisiyle kutlar artık.sevgilisi hediye alır buna.giderler bi yere.otururlar saatlerce.kızın eve geç kalma problemi yoktur,yakın da davranıyodur.kızdırmaz da onu.mutlu mesut ne güzel.zaten güzel şeyleri hep başkaları yaşıyor.ya ergence falan ama biliyorum ben hep seyirciyim.tam başrol olucam derken tekrar oturuyorum seyirci koltuğuna.hah.doğum günü,yarın.neler konuşmuştuk.benimki gibi sıradan değil tabi onunki.demiştim tüm ülke büyük coşkuyla kutluyoruz.gülmüştü.
o gitti ama gülüşü bende kaldı.
avunmak, ne salak hissin.

4 yorum:

Neşe dedi ki...

hey, üzme kendini bu kadar. çünkü bir yerde mutlu olmak da mutsuz olmak da senin elinde. mantıklı düşün, daha bir sürü insan girecek hayatına. ve her birinden sonra bir önceki insan daha önemsizmiş gibi görünecek gözüne. unutma, kendin için en önemli şey yine sensin. sadece hayatına bak, diğer her şeyi de boşver bence. gerçi olayların gidişatını bilmiyorum ama az çok aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylemek istedim:)

bitter dedi ki...

düşünülmek güzel şey ya.teşekkür ederim:)

yamesin dedi ki...

:S bilirim o hissi..
ama inan,bi zaman sonra üzüntü yok oluyor.sadece aklina geliyor ve gülüp geciyosun..

bitter dedi ki...

biliyorum.bu da bir süreç demek ki