10 Mayıs 2011 Salı

dostlar önemlidir,dostlar

geç anlarsın bazen,varamazsın farkına ama önemlidir.bi gün ben yokum artık dercesine davrandığında çok koyar.öyle yani.elif var.çok yakın arkadaşım,dostum,kardeşim.aramız biraz soğuktu.ben onu biraz önemsemedim yani çok ilgilenemedim.hayatımdaki o salak yüzünden.annem haklı.salağın teki için hayatımı darmaduman ettim.bugünlerde elif'e yakın davranıp aramızı eskisi gibi yapmak için çabalıyordum.ama bakıyorum o hala aynı.soğuk.bir şeyleri ben sorunca anlatıyor hep.dün mesajlaşırken dayanamadım ve söyledim.yaz dedi içindekileri.yazdım işte.o da bana yazmış,okulda verdik.bana bencilsin demesi o kadar koydu ki.birkaç tenefüs ardından düzelttik.sarıldık falan.canım ya canım o benim.onun haricinde bütün arkadaşlarımla aram iyi.ama elif'in yeri bir başka işte.o olmayınca içim rahat değil sanki.sonraki tenefüslerde de beraber takıldık.öğlen dilara,elif,ben pide söyledik hatta.dilara'yı da özlediğimin iyice farkına vardım.zaten düşünüyordum birkaç haftadır,bugün iyice emin oldum denebilir.dilara'yla aramızda dağlar kadar mesafenin oluştuğundan daha önce bahsetmiştim sanırım.onun dışında okul normaldi.öğleden sonra müjganla oturduk,kendi çapımızda şişe çevirmece oynadık.aylin hastaymış,gelmedi.bugün soran olmadı onun devamsızlığını,hayret.servise hande geldi.hayatımda tanıdığım en değişik insanlardandır kendisi.serdar'ın yanaklarını sıkıp,saçmasalak konuştu.güldük yani,eğlendirdi falan.
ya bide bu erkekler niye birbirinin aynısı ya niye niye?bi kızla ilgili muhabbet geçince hemen onun güzelliğinden bahsediyorlar ya da kaşar olup olmadığından.bu erkeklerin hepsi göt kafalı.hepsinin tek derdi birkaç kız fazladan kesmek.bazıları aşmıştır belki bu konuda kendilerini,bilemem.
acıktım yaa çok deli.
gidiyim yemek yiyim.belki kahve içerim belki uyurum.
öyle bir şeyler işte.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

dostlar önemlidir, tabi dostluğun değerini bilene. zamanı gelip kalbini kırıp tanınmaz halede gelebiliyorlar. ama sonra dönseler ne fayda.. artık o kişi onu geri kazanmaya çalışmadığı sürece..

- eski bir dost

bitter dedi ki...

iyi yazmışsın da kimsin merak ettim

Adsız dedi ki...

Bi kafani yor bkalım gecmişte kimi kaybettin. Belki aklına gelirim.

bitter dedi ki...

ben kimseyi kaybetmedim.ama uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarım var.ve bu benden kaynaklı değil.karşımdakinden de kaynaklı değil.mesafeler ayırdı derim ve kimsin olum

Adsız dedi ki...

bendim ben fatih. sana neden mi hala soğuk davranıyorum bilmiyorsun yada düşünmedin. ben arada sana mesaj atarken senin mesaj atma demen sonra çagrı atınca kızman ne bilim bir dost olarak hal hatır sormak gerekiyordu dostlarda böyle yapmazmıydı. ama her defasında saldın başımdan. böyle 2 ay sürdü. sonra bi ara gelip özür dileyip kayboldun ortalıktan. son 2 gündede konuşmaya çalışıyorsun hiç bişi olmamış gibi. sonrada yok twıtterdan takip etmediğimi söyledin. eğer beni tanısaydın bunu yapmicağımı bilmen gerekirdi. sonrada yok seçimini yap tükendim demeler. sen bana laf sokarken ben ne kadar dayandım acaba ? sonra sana trip atmayıp kırılmayıp özür dileyip sonra sen okuldayken mesaj atıp? sen bana kaç kere mesaj attın acaba telefondan? hiç. bir kere olsun acaba o dönem içinde hal hatır sordun mu? üzüldüm ama sana hiç gelipte seçimini yap demedim. tükendim hiç demedim. bilmiyorum ben sana en azından 1 ay içinde bana kızarken ama yinede msj atarken. senin 1 haftada bitmen çok tuhaf. şimdi sen söyle bana senin gözünde sence ne kadar değerim var.. senin için önemli olduğumu hissetmedim hiç ama sen önemliydin nedense..