18 Eylül 2010 Cumartesi

Selamlar!

Dayanamadım bugünde geldim.Okullar açılınca çok gelemem heralde bilmiyorum.Zaten bu senede pek atraksiyon olmaz heralde.Ama değişiklik yapmaya karar verdim kendimde.Ben insanların en ufak hareketini takan,ota b*ka üzülen biriyim.Daha doğrusu son 1 senede böyle biri oldum.Artık olmicam ya insanlar benim eski neşeli halimi özledi falan.:p İnsanlar değil de ben özledim sanırım,hemde çok.Ve bu sene eskisi gibi mutlu olucam,sadece kendim için.
Neyse ya geçelim bu bayık muhabbeti.
Okul pantolonum -aslında okul pantolonu değil de okulda giyiyodum işte- iyice eskimişti.Bugün annemin terzisine gittik,şort olucak pantolonum.*-* Bir de eteğimin boyu kısalıcak.Uzun olduğu için giyemiyodum ama galiba bu sene giyicem.:D Okulada babamın işlerinin yoğunluğundan Eliflerle gideceum ve baya bi erken gidicez.Çayıra çimene yatarız artık okul köy gibi bi yerde olunca.
Ya bugün kardeşime okul için pantolon almaya gittiğimizde liseye yeni başlayan bebeleri falan gördüm.Şimdi kendimi çok büyük,olgun görüyomuşum havası yaratmiyim ama insana bi garip geliyo ya.Lisede bitiyo namanallahım 2 gün sonra 35 oldum triplerine de girerim ben.
Bu arada üniversiteyi düşününce çok garip oluyorum ya.İnsanın kazanamicağını bildiği halde hayal kurması da garip.Sorana ege tıp diyorum ama içimden bi ses "Eda ve Mine gidicek,sen kalıcaksın mal gibi.Bebe seni,gerizekalı."diyo.Öldüresim geliyo içimdeki sesi ama susmuyo len işte.
Ama kazansak çok deli manyak olucak. *-*
Öf be kazaniyim len.Çok istiyom yaa.Okuyom ben yaa.
Ha bi de şu resmi görmem iyice dumurlara girmeme sebep oldu.Ne kadar öküz olsan da Oğuz,Ömer'in tatlılığını engelleyemezsin.Ahaha :D
Öptüm,gömdüm,kaçtım.

4 yorum:

nimueh. dedi ki...

"Sen kalıcaksın mal gibi. Bebe seni, gerizekalı." içindeki sesle de baya iyi anlaşıyosunuz maşallah len :D

Hep beraber gidicez burdan merak etme u.u

Öptüm,gömdüm, kaçtım muaah özentiyim özenti lo lo lo *-*

bitter dedi ki...

evet 1 numaralı kankam.
inşallah diyelim,hayırlısı diyelim.:D
bende beleden özentilik yapmıştım zaten salla gitsin:D

minola dedi ki...

Birlilte gitcez İzmir'e len atar yapma burdan.

bitter dedi ki...

bililte gideriz tamam :D