18 Aralık 2011 Pazar

duygu karmaşaları

Son 2 haftadır bir koşuşturmacadır gidiyor.Okul sınavları vardı.Sınav haftasında ekstra soru çözmek imkansız.Sınavlar bitincede çok fena bi yorgunluk oluyor tabi.Onu da geçtim,yıllıklar başladı.Hepimizde bir heyecan,mezun oluyoruz.Ama ne biliyim sıktı sanki.Yıllık yazmaktan,bilgisayara geçirmekten kusucam artık.Bide en sona benden uzun,güzel bir şeyler yazmamı bekleyenleri bıraktım salak gibi.Uğraşıyorum işte şimdi.Bir de yıllık fotoğrafı var tabi.Birer ikişer herkes çektirmeye başladı.Ben vakit bulup gidemedim hala.Dalga geçtiğim salak pozlardan birini vericekmişim gibi geliyor.Bakalım,hayırlısı..:) Aslında tatlı heyecanlar bunlar.Ama son sınıf olmanın verdiği hoşluğu ygs-lys ikilisi sayesinde çok yaşadığımız söylenemez.Özel ders ödevleriyle boğuşup duruyorum.Özellikle fizik hocam Kıvanç hocanın konuşmaları acayip motive ediyor beni.Geçen gece 11buçukta uyumayın,çalışın diye mesaj atmış.Canım ya..:) Bu senenin sonu nasıl olucak gerçekten çok merak ediyorum.Ama umarım hem benim hem de arkadaşlarım için en iyisi olur.
Sınavlardan,yıllık işlerinden yeterince bunalan Büş,buraya içini dökmek istedi işte. :)
Aslında kafam şu an çok karışık.Sanırım Eda ve Mine'yi özlemeye başladım.Hani demiştim küsmedim,konuşuyoruz hala.Ama sadece haftada bir matematik dersinde beraberiz.Onda da o eski samimiyet yok tabi.Şaka gibi ama ikisine de doyasıya sarılmayı fena halde özledim.Benden yıllık istemişlerdi.Tamam demiştim ama yazmayı çok düşünmüyordum.Aslında hala da düşünmüyorum.Ama ne biliyim bi başlasam bütün anılarımızı ve yazın patlak veren olayı yazsam,çok rahatlicam gibi geliyor.Napıcam bakalım..
Bir başka konuda diğer bi arkadaşımla ilgili.Okumaz biliyorum ama adını yinede yazmicam buraya.Hani bi insanla çabucak samimi olursun ve bazı şeyler başlarda batmaz.Ama iyice tanıdıktan ve arkadaşlığınız ilerledikten sonra bu şeylerin farkına varırsın.Benimkisi aynı öyle.Şu an çok samimi olduğum bi arkadaşım aslında kafa dengim olduğunu düşünmüyorum.Ben her türlü insanla arkadaş olabilirim.Biraz hümanistim sanırım :) Ama bu biraz farklı bir durum.Bazen elimde olmadan soğuk davranıyorum o da sürekli bunun nedenini soruyor ve geçiştiriyorum.Ve ve ona yıllık yazmak hiç içimden gelmiyor.Nasıl bu kadar soğudum gerçekten anlamıyorum!
Bunlar dışında her şey normal gibi.İsmail hocanın çektiği fırçadan sonra biraz olsun kendime gelebildim.Ama dersane işleri çok fena.Birkaç hoca ayrıldı falan.Belki dersaneyi bırakırım.Napıcam hiç bilmiyorum gerçekten.
Bi açıp bi kapadığım feysimi 2 önce kesin bir şekilde dondurdum.Bazı salaklıklarımdan ötürü aslında ama açmicam bi daha.Yani umarım :(
Ha bide Elif'e yazdığım yıllık 3,5 sayfa tuttu ve bence güzel oldu.Umarım o da beğenir. ^_^
Kübra ablamla dışarı çıkmayalı oldu biraz belki 2-3 haftadır ama olsun uzun benim için. :) Şöyle bi barlar sokağında turlasak,lemanda bir şeyler yesek hiç fena olmazdı.
Yeni yıl geliyoor!Ve tabiki benim bir planım yok.Dışarı çıkmaya gönüllü pek kimsede yok zaten.Herkes bu seneye seneye üniversiteli olucaz bu senede ailemizle son defa takılalım gözüyle bakıyor ama olay bence öyle değil.Çünkü bizim evde bir eğlence olmuyor. :) PTT olayı yani. :) Erkekler de kızsız eğlencelerinde tabi.
Hayatım böyle geçmekte işte.Demin tvde bakınırken Şehir Manzaraları diye bir program gördüm.Sunucusu Esra Elönü'nün kapalı olması ne yalan söyliyim beni çok şaşırttı.Habertürk gibi bi kanalda daha doğrusu stv ve kanal7 gibi kanallar dışında böyle bir durum olması çok şaşırtıcı.Biraz araştırdım nette.Gerçekten değişik biri gibi.Özellikle Ayşe Armanla olan röpörtajı.
Öyle yani hayat böööyle akıp gidiyor.

4 Aralık 2011 Pazar

büyümesek ya

Ben artık büyümek istemiyorum.Böyle kalalım.Lise bitiyor lan şaka gibi.Ne kadar çok şey yaşadım,ne kadar farklı duyguları tattım,ne kadar değişik insanlar tanıdım.Çok şey öğretti bana lise hayatı,çok şey kattı.Yıllıklar başladı.Kimseye bi şey yazamam derken kime ne yazsam gözlerim doluyor.Ne kadar çok anı birikmiş meğer."Her güzel şeyin bir sonu var." demiş büyüklerimiz aynı ondan işte.Üniversite ortamına tabiki özeniyorum,istiyorum ama ne biliyim lise gibi olmicak sonuçta.Herkes daha farklı olucak.Çeşit çeşit insan işte.
Bakalım üniversite bana neler katıcak?