31 Aralık 2009 Perşembe

Cingıl bels

2009un son yazısıda böyle olucakmış be hacı.Acısıyla,tatlısıyla gibi klasikleri geçelim. :D Umarım ben ve herkes umutlarını bu sene gerçekleştirebilir.
Her ne kadar insanlardan nefret ediyor olsam da,seviyorum ben sizi.
Uğurcan'a Elifle yazdığımız davetiye.

Yazım bu kadar iğrenç değildir,aslında.

Benim olsana!

30 Aralık 2009 Çarşamba

Doğal taşlı kolyeler ne kadar şıkmış.Aldım hem kendime hem de anama.
Kuvars taşıymış benimki ama anneminki ne bilmiyorum. :)

27 Aralık 2009 Pazar

Eliiiif okula gelmelisin.
Yok yok gelmemelisin,çünkü dersane sınavına çalışman gerek.
Ama sensiz okul bomboş benim için. :(

right round

Minolacığıma çok çok teşekkür ediyorum.Florayda manyağı oldum sayesinde.Serviste dinleyip adını bilmediğim birkaç şarkının adını söyledi bana.Sağolsun,varolsun.Girişi böyle yapayım dedim.
Pazar günlerinden nefret ettiğimi daha önce söylemiş miydim?Evi geçtim,dışarıda da görünmeyen bir soğukluk var sanki.Pazar günleri evde oturulur,çünkü evin reisi evdedir muhabbeti vardır birde.Pazar gününden de pazar gününe ait klasiklerden de nefret ediyorum.

26 Aralık 2009 Cumartesi

GaGa

Ladyciğim GaGacığım için erkek falan diyolar.
Ama çok taş,şarkıları da mükemmel.







Özellikle bu resimlerini -deviantarttan çarptığım- çok fazla beğendim.

25 Aralık 2009 Cuma

                                      
1 haftadır falan yoktum sanırım.1 haftadır neler oldu ki?Ekşın birşey söz konusu değil.Umutla bekliyoruz ekşınları.Ancak hala yok.
Okuduğum kitap bitti,Safiye Sultan'ın 2.kitabına başladım.
Elif'e 2 hafta boyunca "enivicivokke" diyip,sinir ettim.
Haftasonu Elif,Uğurcan ve ben baya bi gezdik.Güya 8-10 kişi buluşucaktık.Sonradan Mert de dahil oldu. Ama çok fazla güzeldi.Langırt oynayamamam bile eğlenceliydi.
Dün de gezdim.Ama bu sefer annemle.Okulu astım.Bir günde 50 teleciğimi yedim.Annemide Taşana götürdüm. :D Kitap aldım kendime:Moskof Cariye Hürrem.Kahve Dünyası'na falan girdik.Hanımefendiye kahve ısarlamış oldum.40 yıl hatırı olucek umarım.Sonra Vavien'i izledik.Çok kötü de değildi,iyi de.Başları baya bi komikti.
Böyle işte..
Bu arada çıkışta Bilmemnesu'ya sen şuna şöyle dediğimizi biliyo musun dedim.(Şu,sevgilisi oluyor.)Evet biliyorum bilmemne kitabına yazmışsınız,amaçsız gördüm sildim gibi şeyler söyledi.Söylesin ya insanların sevgilisi üstünden hava yapmasına alıştım.Bir de bu Bilmemnesu'nun yazın msnde zırt pırt benimle konuşmasını göz önüne alırsak,evet olağan.

13 Aralık 2009 Pazar

21st

Bu kışın ilk kar taneleri toprakla olan hasretini sonunda giderdi.Gerisi gelir umarım.Geçen sene okulda kartopu falan oynamamıştım ama bu sene nasip,kısmet olursa oynicam.
Dersanedeki yeni grubum çok sinir bozucu.Hepsi inek,leb demeden leblebiyi anlayan varlıklar.
Benim geç basmam grubun 18.si olmamdan belli zaten.Ama sevdim sınıfımı,daha kaynaşık.Kalmak istiyorum yani,umarım.
Yine bir şarkıya ve bir insana taktım.
Evet bu şarkımız Green Day'den geliyor.İnsanımız ise Billie Joeee!
21st century breakdown,bu şarkıya deli gibi takmış durumdayım.Ve sen Billie Joe,
  
                        

neden bu kadar tatlısın?

12 Aralık 2009 Cumartesi

Korn'un bu şarkısını dinlemediğime inanamıyorum! O.O Çok çok çok güzeeeel.Twisted Transistor uleeen.
Özellikle de girişi süper.

Kardeşimle çok deli manyak beğendik bu oyunu.(bkz.feysbuk/crazy planets)

buruk..

Buruk bir geceydi bu gece.
Her zaman mutlu olduğum o evde ayrılığın ve hüznün birbirine kenetlenmiş halini gördüm.
İnsanların yüzündekilerle kalbindekilerin bir olmadığını..
Bütün bunlara rağmen mutlu görünmeye çalışan anneler,babalar,amcalar,yengeler..
Basit ama garipti daha önce hissetmediğim,tatmadığım türden.
Bu da böyle geçer,zaman akıp gider.
Hayırlı tezkereler abicim,seni çok çok seviyoruz!

11 Aralık 2009 Cuma

wonderwall

Hani kendini çok olgun sanan zibidiler der ya:
-Hayat ne kadar boş.
Şu an aynı öyleyim.Ama zibidi değilim.Çok olgun da değilim.Ne gibiyim,neyim bilmiyorum.İşte benim sorunum bu bence.İçimdeki çatışmalara anlam verememek.
İnsanlar neden herşeye anlam verir de içinde olup bitenlere veremez acaba ilginç bak.Sordum bu soruyu kendime.Boş kağıt verdim yine kendime.Ama bunlarla boğuşurken her zaman yanında olacağını bildiğin bir dostunun bulunması hiçbir şeye değişilmez.Çünkü ben iyiyim dediğinde hayır ben seni anlıyorum diyendir,en aptal espriyi yapıp seni güldürendir.Bende böyle bir dosta sahip olduğum için fazlasıyla özelim.
İyi ki varsın dostum!

9 Aralık 2009 Çarşamba


Yine uzun yine sıkıcı bir gün.Dersane ek ders koymuş az sonra gidicem.Haftayada sınavlar var. :/
Yeni yeni bir kitaba başladım.50lerdeydim sanırım en son.Güzel beğendim.Tam istediğim gibi gayet insanımsı.

6 Aralık 2009 Pazar

lovesick melody

Sıkıcı dersane sınavından sonra burdayım yine,gene,gine vs. Matematik düşündüğümden iyi geçti.Onun haricinde pek bir atraksiyonu yoktu,diğer testler normaldi yani.
Sınavdan çıktığımda -sadece kahvaltı yapmış olduğumdan ötürü- başım falan döndü,kötü oldum.Eve geldiğimde çok mutlu olucağım birşey oldu.Annemin o güzel kırmızı tenceresini açtım veee ne göriyim?Lahana sarması!Pek bir severim ben.Benim uyuşukluğumdan dolayı annem,babam ve kardeşim beni satıp gezmeye gittiler.Bu yüzden onlara şu an trip atıyorum.Gelirken kurabiye ve çikileta aldıkları için tribin dozunu azaltabilirim.Evet evet yapabilirim bunu.

5 Aralık 2009 Cumartesi



İstiyorum ben bunu okumayı,izlemeyi.

yazı tekrarı anacım

Dersane bugün iyiydi,hoştu.Çıkışta Mine ve ben,Eda ve Yeşimle buluştuk.Yeşim'in gözlüklü ve kıvır kıvır halini önce garipsedim ama sonram sevimli geldi. :D Yeşle Eda dersleri olduğu için koptular,bizde Minola'ylan Taşana aktığaaaaaak.Evet,öküz gibi söyledim,farkındayım.-Taşan buranın en süper dönercilerinden biri.- Yumulduk falan işte.Mine benim mal mal fotolarımı çekti. :D Güzeldi,süperdi.
Öylea böylea iştea.

4 Aralık 2009 Cuma


Az önce şu feysbukun fazla meşhur olmayan ama benim pek bir sevdiğim Word Challenge oyununu oynuyor idim.Çıkan harflerle saçmalamaya bayılıyorum bazen.Evet TASO yazdım!Taso oynadığım günleri özledim uleen.Neyse şu köşedeki kıza sinir oluyorum yanlış olunca gülüyo!Mal!

2 Aralık 2009 Çarşamba

Ben kendimi fantastik romanlara falan verdim artık.Harbi çok süper oluyorlar ya.Bunlar nasıl gelmiş yazarın aklına diyorum hep.Ya da moronluğumdan bu.Tek sevmediğim yönü bu ana karakterler çok başarılı falan oluyo,tüm gözler onun üstünde,aşk hayatı da pek bir süper.Dünyaca ünlü möhemmel bir seri yazmadan ölmek istemiyorum.Ama zor tabi.Evet,benim yazıcağım romandaki ana karakter böyle kimsenin önemsemediği,sümsük,uyuşuk biri olsun.Ama o zamanda tutmaz.Neyse düşüncez.Sanki yayınevleri kapımda.
Şu kalan 1,5 kitabımda bitsin.1-2 hafta birşey okuyamicam -yazılılar-. Ama ondan sonra insani şeyler yazan bi kitap okuycam.Planımız budur efenim!
Görende beni yılların okuyucusu sanıcak.
Aslındaherkesiniçindegizlediğiosümsük,uyuşukbenim.
Ve kapanış;
Sağlam şoför kalmaz rampada müslüm baba sığmaz ipoda!